Diablo III
5 posters
Strona 1 z 1
Re: Diablo III
oho oho ja zanim dorwę troszkę się zejdzie ale z większym smaczkiem podejdę do gry
Kamil- Liczba postów : 32
Dopisz mnie do listy
Quehegan- Liczba postów : 200
Proponuję wam potestować Diablo przed wywaleniem 230PLN
Jako fan serii musiałem się do tego dobrać ale kasa na drzewach w polszy nie rośnie więc przetestowałem, żeby zobaczyć czy warto.
Gra ciekawa, fabuła ciekawa, skille również ale... dla mnie prostolinijnie i nudno zrobiło się dość szybko. ja 230zł na taką grę nie wydam na pewno ;P
Testować można na oryginale za 5 zł wszystkimi postaciami tak długo jak się chce byle nie przekroczyć 13 poziomu i nie zabić Króla szkieletów. Diablo, polska wersja językowa jest do pobrania z serwa blizza tu:
Diablo 3 PL
A klucz za 5 zł można sobie kupić tu:
Diablo 3 Trial
Miłego testowania!
Jako fan serii musiałem się do tego dobrać ale kasa na drzewach w polszy nie rośnie więc przetestowałem, żeby zobaczyć czy warto.
Gra ciekawa, fabuła ciekawa, skille również ale... dla mnie prostolinijnie i nudno zrobiło się dość szybko. ja 230zł na taką grę nie wydam na pewno ;P
Testować można na oryginale za 5 zł wszystkimi postaciami tak długo jak się chce byle nie przekroczyć 13 poziomu i nie zabić Króla szkieletów. Diablo, polska wersja językowa jest do pobrania z serwa blizza tu:
Diablo 3 PL
A klucz za 5 zł można sobie kupić tu
Diablo 3 Trial
Miłego testowania!
Epirus- Liczba postów : 8
E tam, mi się gra podoba. Może duży wpływ ma na to fakt, że, tak jak Epirus, jestem fanem serii. No a co do prostolinijności... w D2 to niby było inaczej? Zabij 5 234 587 potworów, w tym Diablo i jego rodzeństwo. Mi nie przeszkadza
Quehegan- Liczba postów : 200
Que, niby ta sama sieczka ale ja 2 przewaliłem kilka razy a tu jakoś mnie tak nie pociągnęło ;P no ale to może dlatego, że starość mnie dopadła ;PPP
Epirus- Liczba postów : 8
Spoczko Gra. Nie wciagnela mnie tak jak D2, pewnie z tego wzgledu iz D3 jest emmm... za krotkie i szybko sie potrafi znudzic
No ale to tylko moje zdanie
Pozdrawiam
No ale to tylko moje zdanie
Pozdrawiam
Pray- Liczba postów : 27
Strona 1 z 1
Pozwolenia na tym forum: