Historia Evil Angels
+3
Epicblue
Quehegan
Admin
7 posters
Strona 1 z 1
Historia Evil Angels
Kiedyś dawno temu, gdy istniał serwer Dreams of Freedom, byłem członkiem Evil Angels. Wipe serwera niestety przerwał tą sielankę. Po powstaniu Hellground'a zacząłem szukać EA niestety nie znalazłem.
Po prawie 4 miesiącach, poszukiwań podjąłem decyzję o założeniu Evil Angels. Pomogli mi Darknight aka Shamaneya, Ultras aka Orchid i Ghoust aka Haszz. Kolejnymi osobami byli Szarak i Nizioł.
Thormuld aka Crenshow dołączył do nas aby twinkowac na 19lev. Przy okazji pokazał nam co to hero, bojki i jak wygląda S0 . W tym samym okresie inv. dostał(a) Cerebera ze swoim twinkiem. Gdy heroiki przestały wystarczać zapadła kolejna decyzja: zaczynamy inv na kara
Zachęcam do wklejania swoich ss'ow - Winston Wolfe
Po prawie 4 miesiącach, poszukiwań podjąłem decyzję o założeniu Evil Angels. Pomogli mi Darknight aka Shamaneya, Ultras aka Orchid i Ghoust aka Haszz. Kolejnymi osobami byli Szarak i Nizioł.
Thormuld aka Crenshow dołączył do nas aby twinkowac na 19lev. Przy okazji pokazał nam co to hero, bojki i jak wygląda S0 . W tym samym okresie inv. dostał(a) Cerebera ze swoim twinkiem. Gdy heroiki przestały wystarczać zapadła kolejna decyzja: zaczynamy inv na kara
Zachęcam do wklejania swoich ss'ow - Winston Wolfe
Ostatnio zmieniony przez Admin dnia Wto Cze 19, 2012 11:30 pm, w całości zmieniany 1 raz
Quehegan- Liczba postów : 200
Re: Historia Evil Angels
A ma ktoś screeny z wipe'ów z Kaela? Ja chyba kiedyś miałem, ale razem z WoWem wszystko poszło się...
Epicblue- Liczba postów : 254
Swietne, jeszcze Proumberkokon Parkowy sie zalapal na fote:)
Shamaneya- Liczba postów : 59
chciałem strzelić focha, że nigdzie mnie nie ma :/ ale w końcu trafiło się parę... w tym takie z czasów lame-fury-hero-que
Quehegan- Liczba postów : 200
Ubicie Kaela 27.7.2011 [CO ZA LAMIERSKI INTERFACE ]
Moj drugi boss ktory tankowalem w EA. "Zenaty, chlopie jak ogarniesz tankowanie, reflect pyroblasta dostaniesz range Soul" UDALO SIE.
( Mialem szczenszcie bo nie mialem pojencia co mam robic, z taktyki nie dostalem pytan bo powiedzalem ze ogarniam + nie dam rady gadac po polsku:D )
+ Poznalem doomware i to byl pierwszy clowiek co dostal ignora
Moj drugi boss ktory tankowalem w EA. "Zenaty, chlopie jak ogarniesz tankowanie, reflect pyroblasta dostaniesz range Soul" UDALO SIE.
( Mialem szczenszcie bo nie mialem pojencia co mam robic, z taktyki nie dostalem pytan bo powiedzalem ze ogarniam + nie dam rady gadac po polsku:D )
+ Poznalem doomware i to byl pierwszy clowiek co dostal ignora
bendapico- Liczba postów : 76
Strona 1 z 1
Pozwolenia na tym forum: